Leveren en installeren van de jacuzzi

Levering

Wanneer wij de jacuzzi bij u leveren op het afgesproken uur hebben we een minimum doorgang nodig van 2m20. Wanneer u dit niet heeft en enkel een doorgang heeft van minimum 80cm en een minimum hoogte van 2m50, dan vragen wij 1 of 2 personen extra. Dit om de jacuzzi te kantelen en deze toch op zijn plaats te krijgen.

Plaatsing

Gezien het gewicht van meer dan 1000 kg als de jacuzzi in gebruik is moet deze ook geplaatst worden op een stabiele, rechte en vooral stevige ondergrond. Het is daarom niet aangeraden om de jacuzzi op een grasveld te plaatsen of op een niet-verharde ondergrond. De meeste goed aangelegde terrassen zijn voorzien van een goede fundering, wat geen probleem zal geven om dit gewicht goed te ondersteunen.

Aansluitingen

Voor de elektriciteitsaansluiting dient een 220 V, ge-aarde aansluiting te voorzien worden welke gezekerd is door middel van een zekering van 16A. Een verliesstroomschakelaar dient voorzien te zijn van 300 mA. Dit zijn noodzakelijke aansluiting instructies om de veiligheid te kunnen garanderen.

Veiligheid

Gezien het karakter van de jacuzzi is het noodzakelijk om enkele veiligheidsinstructies te volgen. Zo is het niet aangeraden om alcohol of drugs te gebruiken tijdens het gebruik van de jacuzzi. Wapen u tegen verdrinking door hierdoor steeds rekening te houden. Zorg dat de jacuzzi niet onbeheerd achter blijft als er (kleine) kinderen in de buurt zijn. Laat kinderen ook nooit de jacuzzi gebruiken zonder toezicht. Gebruik geen elektrische toestellen in de jacuzzi en verblijf zeker niet langer dan 50 minuten onafgebroken in de jacuzzi.