Dutchtub verhuur - uniek in België

Wat is een Dutchtub?

De Dutchtub is een opvallend houtgestookt buitenbad

Ga op avontuur met the Dutchtub Original en ervaar de luxe van buitenbaden. Met de iconische hottub ontspan je gezond in je eigen achtertuin of op het terras. Het werkt verrassend eenvoudig: de Dutchtub Original is houtgestookt en maakt alleen gebruik van natuurlijke circulatie. The Dutchtub Original is een echte blikvanger, comfortabel en makkelijk te verplaatsen.

 Het grote verschil tussen een Dutchtub of hottub en een Jacuzzi is dat een Jacuzzi verwarmd wordt met een elektrische heater, bij een hottub verwarmd u het water met een houtgestookte kachel. Hierdoor heeft een hottub standaard geen stroomverbruik

Huur een Dutchtub bij ons en geniet van de voordelen

Onze unieke en houtgestookte Dutchtub is gemaakt voor iedere gelegenheid! Of het nu thuis in de tuin is of een weekendje weg met de familie of vrienden, het is gegarandeerd een beleving. Na het opzetten kan de Dutchtub gevuld worden met water en kan het verwarmen beginnen. Deze lichtgewicht Dutchtub is vervaardigd van versterkt glasvezel waardoor het gewicht tot het minimum herleid kan worden. Niet tegenstaande het met twee personen verplaatst kan worden biedt de Dutchtub plaats aan 4 personen. 

Het gebruik is zeer eenvoudig. Dit doet u door hout te stoken in de aangekoppelde kachel dat zich in de spiraal bevindt. Door het stromen van het water door de spiraal zal het water in een sneltempo opwarmen. Gemideld duurt het 2 uur om het water tot een temperatuur van 38°C te brengen. 

 

Huurprijzen Dutchtub

  • per weekend: 200 euro
  • per week: 250 euro
  • 2 weken: 350 euro

Gratis transport en levering binnen een straal van 20 km te rekenen vanaf ons filiaal te Lier.