Huur uw eigen barrelsauna

Wat is een Barrelsauna?

De Barrelsauna is een houtgestookte en ronde sauna. De naam komt vanuit het Engels en de vertaling komt neer op ‘ronde ton sauna’. 

De reden dat een barelsauna rond is heeft met de circulatie te maken. Door zijn vormgeving wordt de warmte beter verspreid en bewaard, wat voor een snellere opwarming zorgt. Zeker ten opzichte van een sauna met hoeken. Door dit principe is de sauna veel sneller warm. De warmte komt voort van een houtkachel die ook nog is op een korte tijd op temperatuur komt. 

Met temperaturen tussen 70°C en 100°C is het aangenaam vertoeven met tot 6 personen in de barelsauna.

Onze barrelsauna heeft enkel stroom nodig om de verlichting binnen te kunnen laten werken. Verder staat de barrelsauna op een dubbel assige aanhangwagen waar hij blijft op staan bij de levering. Uiteraard wordt die dan goed verankerd en stabiel gezet. 

Huur een Barrelsauna bij ons en geniet van de voordelen

Onze unieke en houtgestookte Barrelsauna is gemaakt voor iedere gelegenheid! Of het nu thuis in de tuin is of een weekendje weg met de familie of vrienden, het is gegarandeerd een beleving. Na het opzetten van de Barrelsauna kan het verwarmen beginnen. 

Het gebruik is zeer eenvoudig. Dit doet u door hout te stoken in de kachel dat zich achteraan in de barrelsauna bevindt. Door de vormgeving zal u merken dat de barrelsauna zeer snel opwarmt en dat het eenvoudig is om de temperatuur constant te houden. 

 

Huurprijzen Barrelsauna

  • per weekend: 295 euro (vrijdag – maandag)
  • midweek: 325 euro (maandag – vrijdag)
  • 1 week: 375 euro (maandag – maandag)
    • €100 per extra week

Gratis transport en levering binnen een straal van 15 km te rekenen vanaf ons filiaal te Lier.