Geniet in je gehuurde Hottub

Wat is een hottub?

De hottub is een houtgestookt buitenbad. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en gaan een hottubgezelligheid en ontspanning hand in hand.

Een hottub brengt gezelligheid en genot bij u in de tuin. Doordat onze hottub een natuurlijke look heeft past het overal en zal het zich goed integreren in de plaats waar u tijdelijk onze hottub wenst te plaatsen.

Het grote verschil tussen een hottub en een Jacuzzi is dat een Jacuzzi verwarmd wordt met een elektrische heater, bij een hottub verwarmd u het water met een houtgestookte kachel. Hierdoor heeft een hottub standaard geen stroomverbruik

Huur een hottub bij ons en geniet van de voordelen

Onze houtgestookte hottub is gemaakt voor iedere gelegenheid! Of het nu thuis in de tuin is of een weekendje weg met de familie of vrienden, het is gegarandeerd een beleving. Na het opzetten kan de hottub gevuld worden met water en kan het verwarmen beginnen. 

Dit doet u door hout te stoken in de aangekoppelde kachel. Deze zal op zijn beurt het water in een mum van tijd verwarmen tot een zeer aangename warmte. Aangezien onze hottubs een diameter van 160 cm hebben kan u gemakkelijk met 5 tot 6 personen plaats nemen en genieten van de behaaglijke warmte. De kuip is vervaardigd uit LDPE wat een zeer sterke kunststof soort is met een lange levensduur. Door de dikte van de wand blijft de temperatuur van het water ook behouden mits het hout stoken goed opgevolgd wordt. 

De hottubs staan vast gemonteerd op een aanhanger met een TMT van 750kg. Dit wil zeggen dat – indien u over een trekhaak beschikt – u de hottub zelf kan afhalen in Lier (15 minuten van Antwerpen). Uiteraard dient u wel een extra nummerplaat mee te brengen om hierop te monteren. 

Indien u niet over een trekhaak beschikt kan de hottub ook geleverd worden aan een zeer concurentiële transportvergoeding. 

 

Huurprijzen hottub

  • per weekend 150 euro
  • per week 200 euro
  • per maand 500 euro